juz for eni kaled..:)

December 22, 2010

salam semua.hari ni aku nak share something.hari tu one of my officemate nk quit coz dpt job yang lg better dari skrang.so aku plan la nak bg something yang leh wat kenangan for her kan.at least she will remember me when see my gift..:)


so pk la pk nak bg ape.nak bg handphone aku tak mampu.takde bajet.sebab ape nk bagi hadiah handphone?sbb ari tu eni ni pergi toilet n die bg hadiah hp kat toilet tu.tak pasal2 je tndas tu dapat hadiah hp sony ericson..hehehe.

pk pk pk dan hah! akhirnya aku dapat idea nak bg satu craft yang aku wat sendiri.selain menjimatkan,hadiah tu lagi bermakna sbb aku watnya sendiri bukan beli kan..

ambil masa satu malam jugak la aku wat benda alah ni.nak tengok ape yang aku bg?ni haaa...

ni mase sesi design craft



ini pulak sesi menjahit separuh jalan sebelum disumbat kapas kedalamnye..:)

tadaaaa,,,dah siap dah sumbat..



aku siap letak bunga melur kat telinga tu..hehehe..


okay..dah siap nk bagi dah..


dear eni..hope ko suke hadiah tu.;) ni gmbar aku culik dari fbook die..haha..:) miss u eni..

eni..rindu nk dengar ko nyanyi2 dalam ofis...huuhuhu..



You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger