penatttt...

August 20, 2010



ahhhhhhh..!!!Penat..




entry dimulakan dengan pekikan dari mulut renex yang kepenatan.hari ini kena jadi cashier.sebab cashier tak cukup orang.mula3 datang kerja dengan semangatnya nak siapkan paper work.tapi last2 manager kata



"azreen,u jadi full time cashier hari ini"



okay!maknanya tak boleh wat paper work.agak kecewa disitu tapi dah arahan manager kan,kena la ikut,kang tak pasal2 kena pecat..huhu..




so,seharian la aku jadi cashier.SERIUSSSSS penat sehhh..orang ramai gila.lepas sorang customer,datang lagi customer lain..dah la beli barang banyak2..bawak troli aduhaiii..banyak sangat korang ni beli.cuba la beli barang ckit jer..ni macam nak buat kenduri..belum lagi time nak dekat2 raya,,confirm lagii ramaiii kan...sabar je la wahai cik renex...hemm.


oh ya!thanks to si jejaka coz bought me YEOs SOYA utk berbuka pose td..heeeee...:)


You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger