full time worker

August 18, 2010



jam menunjukkan 4.26pm.lambat lagi nak open the fast.huhu.paham?tak paham wat2 sudee..hari ini aku off day.off day terakhir untuk bulan puasa ni.sangat sadis kan.lepas ni takde dah cuti2.semua kena keje shift full.manager nak semua staf kerja full before hari raya n semua kena ikot la kan.nama pun bossss!!keje full memang best sebab gaji pun mahsyukk kan,tapi penat tu la yang tak larat..adoii,,naseb baik ada si jejaka.hakhak..tettttt..lari topik...:)


k lah!nak pergi bazar!ada sape2 nak tempah makanan..???


You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger