teletubies sangat comel..;)

May 06, 2010 C i k R e n e x 1 Comments


TELETUBIES.comel kan budak empat orang ni.dulu aku suka tengok cartoon ni.sangat2 comel teletubies ni.

Dipsy yang warna hijau
Tinky Winky yang warna ungu
Laa-Laa yang kuning
 Po yang merah
 
 
dan of course aku paling suka warna merah tu..sangat comel.dia paling kecil.suara dia pun best gak.hehe.cartoon ni start tahun 1997 asenya.aku pun da lupa.walaupun mereka2 ni takde suara sangat tapi cartoon ni tetap best sebab mereka comel .so itu da cukup utk wat aku tengok cerita ni..

tapi sekarang da takde cerita ni.bila la cerita ni ada ulangan kan..hehehe..;)



1 komen:

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)