SEMERAH CINTA STILLETO ;)

April 08, 2010

SEMERAH CINTA STILLETO

lakonan Farid Kamil dan Lisa Surihani.dua pelakon yang sangat2 aku suka.mesti best movie macam movie I'm Not Single..ari ni da kuar wayang da.so semangat je aku tengok kat web MBO kat u-mall ada tak movie ni.tapi alangkah sedihnya..tak de kat u-mall..so,maybe ada kat City Square or Jusco Tebrau..wuu..sedeyh2..mahu tengok cerita ini.

sebab ape aku nak tengok??

1] pelakon movie ni best.hero n heroin aku paling minat derrr.
2] tengok the making of movie ni mcm cerita ni best.so nak tengok
3] sebab farid kamil.haha..;)



nak tukar tajuk movie leh..semerah cinta reenletto..haha..sebab stilleto tu gabungan nama Stilla n Letto..huuu..sweeett..


sesuai kan dua orang ni berlakon.hensem + cantik = farid + lisa


"kerana ketidaksempurnaan itu,kebahagiaan baginya"

sekian.

You Might Also Like

10 komen

  1. nak tgkk jgkk cite nihh
    mesti best kan?
    ;))

    ReplyDelete
  2. sgt suke mereka ber2 !
    lisa comel ouh ;D

    ReplyDelete
  3. iEyaaYaya : cnfirm best walaupun ta tengok lagi..hehe..g la tgok..=]

    ReplyDelete
  4. I n n z : memang comeyhhh..lisa cun farid encem ..=]

    ReplyDelete
  5. Ery Farieha : jom2 g tgok citer ni..=]

    ReplyDelete
  6. izan salleh : jom2..sape nak belanje nih..heheh..=]

    ReplyDelete
  7. tengok de making dier cam best je reen...nnti kalau da tengok cter ek kat akak:-)

    ReplyDelete
  8. kak G : hee..kalau tgok..skrg minggu exam la kak..hehe..akk g la tgok..nti cter kat sy..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger