kajian online program rakan muda..

April 18, 2010


hari tu aku check email n dapat satu email ni dari program rakan muda.dalam email tu cakap aku kena wat satu kajian online pasal keberkesanan program rakan muda.so aku buat je la kan.bukan payah pun.just jawab2 soalan yang dia bagi.sebab pe aku wat.sebab nanti rakan muda akan bagi ganjaran.nk tahu gnjaran dia?tengok la kat gambar tu.itu pun kalau nampak kan.tak clear lak yang aku print screen ni.aishhh.

ganjaran dia,kalau kita wat kajian tu kita akan dapat topup rm5..hehe..tak kisah la nak maxis ke celcom ke..aku pilih maxis..walaupun hanya 5hinggit tetap bermakna okay.senang2 je dapat topup free.hehehe.


so tadi check2 la email kan.mane la tahu ada email kerja kosong ke..hehe.tiba2 baca "bayaran topup kajian online keberkesanan program rakan muda".apa lagi.jari terus pantas me'click' button read..heee..nah...akhirnya,,dapat topup rm5..thanks rakan muda..


lepas ni hantar lagi email kajian online ni lagi ye rakan muda..hehe..aku dengan senang hati akan menjawab..
huhu..;)




You Might Also Like

2 komen

  1. ouh. kie-yu pn dpt. da 2 kali da.
    jwb survey & then dpt topup. senang je!

    ReplyDelete
  2. kie-yu : hee..sy pun tgh tunggu topup kedua ni..heee

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger