15 Tanda2 Masalah Mental ;)

by - Sunday, April 18, 2010



Hari ni aku nak share dgn kamu semua tentang tanda2 masalah mental.huhu.mental ni macam masalah perasaan la kan.tol ke?layann je la.kadang2 kita tak sedar pun kita ada masalah mental kan.kadang2 orang lain yang boleh perasan kita ni ada masalah mental.so untuk2 siapa yang nak tahu samada dia ada masalah mental ke tidak,jom kita tengok2 tanda2 orang ada masalah mental ni..mari kita terjah apakah tanda2 nya :



Pertama: Anda sentiasa menghadapi masalah untuk bangun tidur. kalau da tidur tu,memang tak ingat dunia kan.walaupun alarm da bunyi paling kuat pun still tak leh nak bangun tidur kan.makin lena ada lah kan.nak nak,kalau alarm bunyi lagu best..huuu.


                                              

Kedua: Tengkuk anda sentiasa merasa sakit dan susah untuk memusingkan kepala.sampaikan g kelas pun jalan dengan kepala yang senget..hehe



Ketiga: Rambut anda sentiasa kusut masai setelah mandi dan menggunakan syampu terbaik.macam gmbar kat bawah ni.tapi still macho lak kucing ni walaupun serabai2..heee..



Keempat: Kepala anda sentiasa merasa pening dan seperti berada di awang-awangan..macam di awan biru..:)



Kelima: Berat badan anda terus meningkat dengan mendadak walau pun telah berusaha keras untuk mengurangkan berat.walaupun makan KFC or McD hanya sebulan sekali..berat badan still naik.cam ne tu.


Keenam: Anda sentiasa merasa letih yang amat sangat dan sentiasa mengeliat.rasa macam malas je nak kerja kan


Ketujuh: Anda sentiasa merasa fikiran terlalu sempit.bukan la sempit macam movie adnan sempit tu.huhu



Kelapan: Anda sentiasa merasa diri anda terlalu kecil dan selalu dipermainkan.ish ish ish...



Kesembilan: Boss or lecturer sentiasa marah dengan anda.ada je yang tak kena padahal kerja kita da betul da..nasib badannn..

(p/s : tak suka pic atas ni..kecian kucing tu...)


Kesepuluh: Anda sentiasa basah kuyup ketika keluar makan tengahari walaupun berpayung bagai..



Kesebelas: Anda sentiasa dan selalu merasa penat yang amat sangat.sangat2 penat...



Keduabelas: Anda sentiasa merasa diri tersepit.macam rasa nak jerit pun ada kan..



Ketigabelas: Anda sentiasa merasa kehadiran tetamu asing..



Keempatbelas: Anda sentiasa merasa seperti hendak demam dan selsema serta kepala merasa panas




Kelimabelas: ANDA SENTIASA MERASA  KESEORANGAN DAN MERASA AMAT TAKUT....... ..... SEPERTI ADA SESEORANG BERADA DI DALAM RUMAH.......HE...HE..HE




huhu.itu sahaja tanda2 nya.aku rasa macam ada je tanda2 tu kat diri aku.adoiii..kena berubah ni..tak mahu ada masalah mental..heee..:)



You May Also Like

7 comments

  1. ouh. nasib baik xde yg sangkut dgn ai. hehe ^__^

    ReplyDelete
  2. kie-yu : ta de eh..naseb baik..sy ada gak ckit2..heee

    CikOo : uit uit..hee.entah..ada yg btul ada yg tak kot..heee..=]

    ReplyDelete
  3. reen aku dh nek hafal lgu nie! best

    ReplyDelete
  4. hehe..da hafal??bagus2..jom nyanyi sama2..=]

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen dan pendapat anda.