dapat hadiah dari cik tapey...!!!

March 15, 2010



wah!gila rindu kat blog !! dah dua hari tak update kot.haiya.aku bukan tak nak update tapi aku pergi bercuti start jumaat malam sampai pagi ahad tu.so bila da bercuti maka akan ku lupakan segala alam2 maya ni.FOKUS untuk bercuti je.haha.padahal bukan bercuti g thailand ke,langkawi ke.aku g kluang je pun.sebab family aku datang umah akak,aku pun balik la sana sebab nak jumpa mereka2 yang aku sangat sayang.

oklah!nak update cepat2 ni sebab kononnya lepas ni nak wat assignment yang tengah beratur panjang kat belakang aku ni haaa.juz nak bagitahu..aku dapat hadiah lagi.walaupunnnn,besday aku da lama lepas..hee..

thanks to fatin nabila aka tapey! aku sayang ko lebeyh la..aku suka gila hadiah ko..hee..
ini hadiahnya...;)

nak tengok ucapan apa yg cik tapey tulis utk aku?meh cni aku zoommmm...
dan 
dan
dan
dan
hadiahnya adalah...jeng jeng jeng jeng....




sehelai selendang warna kehijaun.eh ye ke hijau.rabun warna jap.huu

pape pun,thanks to tapey.aku sangat suka gila dapat hadiah ni..sayang ko tapey..!!eh jap.before entry tamat meh sini aku show kat korang pemberi hadiah ini yer..baru glamer sikit kan..hee..

itu dia cik tapey.
yg tdung purple tu aku.dan yg si pink tu aku beli.comeyh tak comeyh tak?



You Might Also Like

4 komen

  1. untung la...belated pon dapat adiah lagi ek..:-)

    ReplyDelete
  2. hadiah banyak colour pink! wahhh, comel gituu!

    HAPPY BELATED BIRTHDAY! :)

    ReplyDelete
  3. kak G : heee..tol2..kak g tanak bg hadiah ke?haha..gurau jer.:)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger