akhirnyaaaa.....!!!!!!

March 19, 2010



alhamdulillah.setelah bertahun2 tak tidor akhirnya selesai pun report aku.eh..bertahun2 ke.sangat tipu okay.berhari2 je kot.bukan tak tidur terus tapi kurang tido.tapi malam tadi memang dahsyat la.sampai nak buka mata da tak leh.namunnn demi kerana PSM,,aku gagahi juga buka mata aku.siap letak jarum kat kelopak mata nak make sure kan mata tak tertutup.serius ooo..aku letak jarum.percaya la.


nia dia hasilnya.harap tak de masalah pape kan.hmm..cuak jugak bila bace2 semula report tu.macam salah je.huu..tapi tak pe..dah hantar pun kan...



bila report sudah berjaya dihantar,,maka.gembira la hati sebentar.sebentar ye je kawan2..sebabnya sebabnya banyak lagi assignment tengah menunngu kat belakang aku ni.semuanya kena siapkan sebelum stdy week.dan dan  next week aku da start final.tapi satu subjek je la..huu..tak ready pape lagi niiiii...ayooo...


takpe2..wat slow2 kan.cool renex cool..huuu.tadi masa g meranti.aku terdengar2 macam ada org panggil aku.mula2 slow..lama2 kuat gila..aku cari2 la suara tu..siapalah yang panggil nama aku ni.eh..macm lagu heliza lak."panggil namaku".hheee..aku cari lame gak taw..dan bpe jam tu baru aku tahu suara tu datangnya dari mana.rupanya suara tu dtg dr benda yang ada dalam peti ais kat kedai meranti tu.huuu

kecian ko.lain kali panggil la kuat sikit..hee..so,untuk tak menghampakan suara2 yang memanggil2 aku dengan semangat tu,aku pun beli la salah satu dari korang.baik tak aku?huuu.dan ini la yang aku amik..jeng jeng......




sedap tak sedap tak??hmmm..memang sedap hingga menjilat jari hantu.huuu..


puas sangat dapat makan aiskrim okay..!!
sekian.itu sahaja.

daaa....

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger