keywords from nuffnang!

February 10, 2010



salam.sudah dua tiga puluh enam pagi.tapi mata still terbuka luas.mood ngatox tak sampai seru ag.sebab tu aku nak membebel dan merepek2 kat blog ni.tapi,malangnya tiba2 lost idea.idea kering beb!tak taw nk cerita ape.tak taw nak merepek apa.

em ape kata jom kita terjah keywords aku.aku suka tengok keywords yang melinkan ke blog aku.huhu.yg kat bawah ni keyword aku untuk minggu lepas.dari nuffnang.


keyword yang paling tinggi adalah zahiril adzim.huu.aku pernah sebut sal zahiril adzim ni kat entry dulu.ramai gak yang search nama zahiril kan.biasa la.zahiril kan glamer.i love u la zahiril adzim.love with the way you talk.love with ur voice..huuu.ツ

then ada satu keyword yg panjang gila dieorang ni search.macam letak satu lirik lagu lak.haha..tu lirik lagu pak long.tajuk selagi ada.tapi memang tak sangka la ade orang akan search kat google sampai panjang gila keywordnya.semangat tu nk taw sape yg nyanyi lagu tu.terase blog ni ada gak gunanya.hee.

pas tu ada gak keyword ni "aku korang sayang lelaki"..maksudnya ape?huhu..kurang sayang lelaki ke?korang sayang lelaki..hehe..aku pun tak taw pe motif guna keyword ni..hikss...

tapi yang penting.die meningkatkan traffic blog aku kan.so..ramai2 la lagi terjah blog aku ni.baru la aku dapat banyak duit dari nuffnang.huu.aku tengah tgu cek nuffnang sampai.tadi cek kat account nuffnang..die da tulis sent.sangat tidak sabar utk cashkan cek walaupun cek aku xlah bernilai tinggi pun..huhu..



hidup kena selalu senyum walaupun kadang2 hati tengah mental.hikss.

You Might Also Like

0 komen

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger