besday besday..!!

February 18, 2010



aku nak update blog.tapi line macam ape ntah.nak upload gmbar pun payah.tahun ni aku clbrate besday aku tiga kali.huhu.sangat best.1st dengan akak.2nd ngan family n lastly 3rd with my best frenz, intan..aku sayang korang semua..huhu..aku nak upload pic tapi tgu lame giler.still xleh gak.so..nanti2 la aku story yer


kat facebook pun ramai mber2 aku yang wish..sangat2 berterima kasih kat korang semua.i love u all..=]

oh ya.pada yang wish besday kat shoutbox thanks taw.aku nk rply balik kat shoutbox korang.tapi aku xleh nak lawat blog korang sebab line berokband ni amatla gempak.nanti line da okay aku rply okay.btw,,,thank u very much!i love u all

n 4 those yg da follow blog renex,,nanti aku folo semula okay!xsempat nk jenguk2 blog korang..thanks again!





kerepek: kenapa la semua bnda tu berlaku time besday aku..hemmm..ya allah.kuatkan aku..xmau nangis2..huuu..

You Might Also Like

2 komen

  1. salam.........

    lama x mai sini,blog ko pun dah berubah,hehe...lagu pun baru lak tu

    erm,harap2 sempt lg ak wish kt ko..hapy brthday^^.

    ReplyDelete
  2. salam...

    lagu baru mood baru..

    btw,smpt ag ko wish wlpon lmbt..hehe
    tenkiu okay..

    =]

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger