1st presenT 4 my besdAy

February 15, 2010



salam.hoorayyy!!sudah 15022009.jam 11 pagi nanti aku akan naik bas union dan bergerak menuju ke temerloh.akhirnya pulang ke rumah tercinta.tapi keadaan rumah da lain sebab akak da pindah umah kat kluang,farisha lak umi dia ambil jap.so..tinggal aku sorang je ngan ma n abah..tapi xpe..at least aku ade utk teman ma abah kan.xla sunyi sangat abah.huu.

okay2..tujuan asal entry ini dibuat sebab aku nak exposed kat korang hadiah pertama hari jadi aku utk tahun ni .hari jadi aku lambat lagi taw..18hb februari ni..tapi aku kan da clbrate awal sikit ngan akak n abg lee..aku dapat hadiah dari mereka..huuu..jeng jeng...

tenkiu AKAK.tenkiu ABG LEE.

sayang korang dua 
muah muah muah muah..hukhukhuk

dan

aku de beli something untuk farisha..hehe..
comeyh tak?kalo tarik2 bnda kat badan die tu..die akan tepuk tangan dia tu.mulut die akan terbuka n jelir lidah dia,comeyh2!!




kerpek: esok 16 hb,pas tu 17,,pas tu 18..hehehehehe..senyum smpai ke cuping telinga...haha!!

You Might Also Like

2 komen

  1. hehe...x la awal sangat dapat hadiah tu :))
    neway, hepi future bufday :)

    ReplyDelete
  2. hehe..thanks fiQa ..
    hadiah2 utk sy mane?hehhe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca sampai habis dan komen. :)

BANTAL ADA NAMA SENDIRI?

Assalamualaikum dan Hai. Untuk makluman blogger sekalian, Cik Renex ada wat barang dari kraf secara kecil-kecilan. Saja. Dari minat ja...

Hasil Merepek

Ohsem blogger